avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bilet de voie (2)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bilet de voie (2)

Exista vreun temei legal in baza caruia angajatorul (institutie publica!) are dreptul sa-ti scada din concediul de odihna, orele pentru care ai fost invoit prin bilet de voie ?
Practic, atunci cand se aduna 8 ore de invoiri in interes personal, cei de la personal - salarizare iti scad o zi din concediul de odihna ... si asa mai departe !
Ce parere aveti ? este corect ?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:32, 5 Ianuarie 2011
Buna ziua. Nu exista asa ceva. Incalca in mod grosolan codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se defineste ''invoirea''? ellena ellena Nu am intilnit in legislatie notiunea de invoire. In practica insa e necesar uneori sa acorzi unui salariat o \"invoire\" care in functie de situatie poate fi ... (vezi toată discuția)
Intarzierile cumulate scazute din concediul de odihna ContSters304388 ContSters304388 Buna ziua, Am primit un act aditional sa il semnez, in care se precizeaza ca invoirile, absentele nemotivate, se scad din zilele de concediu, este legal sa se ... (vezi toată discuția)
Bilet de voie gajnandi gajnandi Buna ziua. Lucrez la o institutie de stat si de astazi ni-sa impus ca la plecare din institutie indiferent daca plecam in interes de servciu sau de interes ... (vezi toată discuția)