avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Comunicarea deciziei de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Comunicarea deciziei de pensie

va rog sa imi spuneti am depus cereea de pensiomare in data de 28 .12.2010cand imi vine decizia de pensionare iar pensia dupa cat timp il primesc Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 20:56, 5 Ianuarie 2011
oooo, inarmati-va cu rabdare, prin aprilie-mai primiti decizia. si la vreo luna puteti lua pensia anticipat de la data depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a emite decizia de pensionare marianpr marianpr Buna ziua, In cursul lunii Ianuarie 2015 socrul meu a implinit varsta de 65 ani ( varsta standard de pensionare ) a trimis prin posta cu confirmare de primire ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca -la pensie carabela_anca carabela_anca Mama mea a iesit la pensie anul acesta conform limitei de varsta. A depus la Casa de pensii dosarul de pensionare in februarie. Printre actele necesare la ... (vezi toată discuția)
Viitor pensionar bunica1 bunica1 Din dec. 2008 am fost disponibilizata si ptr. ca stiam ca nu mai am mult pana voi putea iesii la pensie limita de varsta , am luat CM._ ... (vezi toată discuția)