avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

buna sera
am depus 2 plangeri la poltie dosarele au fost trimse la parchet pe data de 20 octombrie2010.de la politie mi sa spus ca i sa facut dosare penale si cu trimtere in judecata.intrunul din dosare am fost chemata pe 4 dec si azi am primt citatie sa ma prezint la judcata.dar problema mea e ca nu stiu care e situatia in celalalt dosar.ce trebuie sa fac?eu am depus pe adresa lor de mail o sesizare dar nu am primit raspuns.pe 20 ian se fac 3 luni si stiu ca dosarul nu trebuie sa stea mai mult de3 luni fara sa ma instinteze
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 20:52, 5 Ianuarie 2011
Nu este adevarat,procedura penala nu prevede termene in cazul efectuarii de cercetari.Solicitati organelor de politie,sau parchetului competent lamuriri.Este dreptul dvs.
Formulati o cerere la organele de cercetare penala prin care solicitati
sa va comunice care este stadiul cercetarilor in cea de-a doua plangere
formulata de dvs si solicitati urgentarea cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Termen legal de raspuns la o plangere penala! ranedo ranedo In cat timp ,de la depunerea unei plangeri penale pentru abuz in serviciu(in cazul de fata-21.01.2016!!!), trebuie sa ma astept la un rezultat?Care este ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)