avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contracte de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contracte de inchiriere

Ma numesc Anghelescu Dan si as vrea sa stiu daca exista vreo lege care prevede ca un proprietar persoana fizica daca incheie mai mult de 5 contracte de inchiriere trebuie sa devina persoana autorizata.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iubestedariarta , utilizator 13:45, 6 Ianuarie 2011
Nu exista nicio prevedere in acest sens , conform legii 114/1996.
Singur obligatie ce incumba proprietarului, in caz de perfectare a unui contract de inchiriere , este inregistrarea , in termen de 15 zile de la perfectare, a acestui act , la Administratia Financiara.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
OANAF nr. 2333/2007 - Stabilirea impozitului pe veniturile din mai mult de 5 contracte de inchiriere/subinchiriere fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 868 din 19.12.2007 si intra in vigoare la 1 ianuarie 2008.

www.avocatnet.ro/content/art...

NOROC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil mikkey mikkey supun interpretarii domniilor voastre o speta. ca venituri la baza de calcul pentru indemnizatia de crestere copil se iau in considerare cele din salarii, ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere deldel deldel va rog sa ma lamuriti cu un contract de inchiriere intre persoana juridica care inchiriaza un apartament propietate si care nu e sediu sau punct de lucru catre ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Rebbeca Rebbeca O intrebare as avea si eu..daca am o casa in constructie a carui proiect de finalizare nu este incheiat pot face contract de inchiriere? (vezi toată discuția)