AVLIL a scris:
"Apoi, trebuie luate in considerare si alte lucruri pe langa venituri... Dv. ati spus ca ati intretinut toata familia... Pai intretinerea inseamna masa si casa, or casa era a soacrei... :tooth:Prin urmare soacra va intretine intr-o anumita masura si dv. la fel. "
Eu zic:
Ok, casa e a soacrei, dar cand am zis ca am intretinut-o inclusiv pe ea m-am referit la tot, respectiv am platit toate cheltuielie casei (apa, gaz, intretinere, telefon, cablu + IMPOZITUL PE CASA PT.ANUL 2008) si mancare, cred ca in 8 luni de zile de cand stau la ea a cumparat de 2 ori paine, in conditiile in care are pensie de 900 ron. In plus o deranjeaza si faptul ca trebuie sa mearga dupa copil la gradinita si mi-a cerut bani de bilete de autobuz.Plus ca i-am cumparat o usa metalica(700 ron)si mi-a zis ca imi da banii in rate si nu am vazut un leu de la ea pana acum.
Multumesc frumos tuturor celor care mi-au dat raspuns.
Am vorbit deja cu un avocat si am stabilit azi o intalnire sa vedem daca imi preia cazul ! Am incercat sa vorbesc cu sotul meu , i-am propus chiar sa ne mutam in chirie toti trei(eu,el si copilul) insa nu am avut cu cine discuta. Desi inclusiv el se cearta in fiecare zi cu mama lui, imi spune ca eu am problema de adaptare. Mi-ar trebui vreo trei pagini sa va explic ce inseamna sa convietuiesti cu acea femeie si mai tragic este faptul sotul meu ar fi trebuit sa invete din experienta traita de fratele lui mai mic , care dupa ce a stat cu sotia sa doi ani in aceasta casa, au divortat , au stat separati vreo doua luni dupa care au plecat impreuna in Spania si sunt mai fericiti ca niciodata.
Problema mea in momentul de fata este ca sotul meu efectiv nu ma lasa sa iau copilul(mi-am gasit si chirie). Il duce si il aduce de
la gradi si sta cu el nonstop si-mi tot spune ca nu iau copilul din acea casa. De aceea o sa raman in aceasta casa si o sa astept o decizie judecatoreasca cu privire la incredintarea temporara a copilului. Si o sa lupt pentru fiecare banut care l-am investit in aceasta casnicie , atata timp cat sotul meu mi-a zis ca el a obtinut ce a vrut si anume dreptul la jumatate din valoarea casei. Vom vedea insa daca va obtine jumatate......
Va multumesc frumos!