avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COASIGUTAT SOT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COASIGUTAT SOT

Din iunie 2010 sotul meu a terminat somajul si de atunci nu are venit pentru ca nu si-a gasit serviciu. Din pacate pe 02.01.2011 l-am internat de urgenta in spital. Acum nu stiu cum sa-l scot fara sa platesc pentru ca nu este asigurat. Am aflat ca puteam sa il inregistrez coasigurat la mine la firma, dar nu stiu ce acte imi trebuie sa depun eu la firma. Astept un raspuns . multumesc.
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 19:07, 6 Ianuarie 2011
Pentru a fi coasigurat al dumneavoastra trebuie sa duceti la servici o declaratie pe proprie raspundere a sotului din care sa reiasa ca nu are nici un venit,(eventual o adeverinta de la adm. financiara de care apartineti) si copie dupa buletin,astfel va fi si coasigurat si trebuie sa beneficiati si de deducere suplimentara atata timp cat nu are servici.Pentru sanatate cred ca trebuie sa aiba cel putin o luna in evidenta casei de sanatate pentru a beneficia de drepturile aferente, nu sunt foarte sigura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte pentru sotia unui salariat dannys dannys Buna ziua Am o nelamurire in legatura cu eliberarea unei adeverinte pentru sotia unui angajat. Un angajat mi-a cerut eliberarea unei adeverinte pentru sotia ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat roberto76 roberto76 Buna seara Sotia a terminat concediul de crestere a copilului si la firma la care a lucrat nu s-a mai putut intoarce, contractul fiind intrerupt prin acordul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru internare a unei persoane fara venit gilbert gilbert Buna ziua! Sotul meu este pensionar. Eu nu am momentan nici un venit si am nevoie de o trimitere de la medicul de familie pentru internare in spital. Ce acte ... (vezi toată discuția)