O hotarâre de reintegrare pe un post desfiintat nu se va putea realiza decât scriptic si va fi urmata de o noua procedura a concedierii pe temeiul art.65 din Codul muncii.
Va multumesc pentru raspunsuri
freeelis a scris:
O hotarâre de reintegrare pe un post desfiintat nu se va putea realiza decât scriptic si va fi urmata de o noua procedura a concedierii pe temeiul art.65 din Codul muncii.
nu e vb. de reintegrare pe un post desfiintat ci pe un post disponibil la momentul restructurarii altui post in cadrul aceleiasi companii.
adeilaida_07 am facut intocmai . Asta seara am primit mail prin care prietenul meu este rugat sa trimita la departament HR un CV actualizat. Am trimis. Sper sa fie ok daca nu vom face sesizare la ITM dar vom deschide si actiune in instanta.
Daca exista o procedura care trebuie sa fie respectata de catre parti in astfel de situatii as dori sa o aflu pentru a nu fi luata pe nepregatite.
In contextul in care ei doreau sa angajeze o alta pers care a avut contract pe determinat pe un alt post cum se va proceda acum ca si prietenul meu a solicitat postul el fiind in firma de 4 ani si avand contract pe nedeterminat?
~ final discuție ~