avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dovada sediu srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dovada sediu srl

ce act trebuie ptr a a face dovada de sediu in situatia in care proprietarului i-a fost restituit imobilul in natura prin dispozitia primarului? copia dispozitiei primarului?in dispozitie se spune:'' prezenta dispozitie face dovada proprietatii asupra imobilului .....''
Cel mai recent răspuns: andreiyy , utilizator 12:47, 6 Ianuarie 2011
da
Restituire conform carei legi? Date mai concrete, se poate!? La ceea ce spuneti aici, da, este suficient acest act.
necsaioan a scris:

Restituire conform carei legi? Date mai concrete, se poate!? La ceea ce spuneti aici, da, este suficient acest act.

imobilul face obiectul legii 10/2001.
este cumva necesar ,ma gandesc ,sa depun si un certificat de mostenitor al mostenitorului? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare dispozitia primarului Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna ziua! Ma aflu in fata unei spete destul de interesante. In anul 2005, primarul a emis o dispozitie de reconstituire a dreptului de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Restituire imobil nationalizat aelemarac aelemarac Buna ziua, Conform legii 165/2013 (sau alteia),se mai poate solicita restituirea drepturilor pentru o casa nationalizata si vanduta de primarie? Va ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea caselor cu legea 10 coze coze Cu legea 10 am retrocedat terenul pe care am avut construita casa, dar cand am facut cererea am facut ptr retrocedare teren si contravaloare ptr imobil dar am ... (vezi toată discuția)