avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie a locuintei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie a locuintei

Pana cand trebuie incheiat asigurarea obligatorie a locuintei???
Este acceptat pana la urma asigurarea facultativa, daca contine elementele obligatorii???
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:22, 9 Ianuarie 2011
1. pana pe 15.07.2011.
2. era in proiect, nu stiu exact daca s-a aprobat inca.
Pana pe 15.07.2011 - este acceptata si asigurarea facultativa.
Termenul de asigurare a politei obligatorii este 15.07.2011. Politele facultative sunt acceptate numai daca vor contine in riscurile asigurate si riscurile PAD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu contractul pentru asigurarea locuintei vaspa vaspa Am incheiat ieri un contract de asigurare a locuintei cu extra acoperiri, iar angajata de la asigurari a spus ca include si riscurile unei polite PAD. Acum ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta milady2611 milady2611 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns? Daca am platit asigurarea obligatorie pt locuinta in septembrie, cand nu puteam incheia asigurarea facultativa ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinte remusremus remusremus Daca am asigurare facultativa a locuintei, mai trebuie asigurare obligatorie PAD (vezi toată discuția)