avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare despre decizia de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare despre decizia de pensionare

Salut!
Stie cineva cat dureza primirea deciziei de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:00, 6 Ianuarie 2011
oooo, poate dura si 4 luni, desi legal este in 30 de zile. Sunt ocupati rau.:))
poate in provincie dureaza mai putin. in bucuresti, o prietena a asteptat 7 luni, saraca
Apa_dulce a scris:

oooo, poate dura si 4 luni, desi legal este in 30 de zile. Sunt ocupati rau.:))

Potrivit carei prevederi legale termenul de comunicare a unei decizii de pensie este de 30 de zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare fond! cata26 cata26 Va salut pe toti forumistii!Am si eu o intrebare...in cit timp tre sa primesc acasa comunicarea la o hotarare in fond ,litigiu de munca, solutia s-a dat pe ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, recuperarea capacitatii de munca marapanghe marapanghe va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema legata de pensiile medicale.mama mea este pensionata de 7 ani de la locul de munca si pana anul asta nu ma avut ... (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)