avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act notarial
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act notarial

am un apartament inchiriat iar fostii chiriasi nu au platit datoriile acumulate la intretinere!am incheiat un act la notar cum ca se obliga sa plateasca pana in decembrie 2010!au pus garantie cateva electrocasnice!actul are drept executoriu!ii pot da in judecata in urma acestui act notarial?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:22, 22 Ianuarie 2011
Da, ramaneti cu bunurile (asta era ideea).Ar trebui vazut contractul de garantie, poate are alte detalii.
pot sa-i dau in judecata si sa depun plangere penala pentru inselaciune?noi am facut un act notarial, ei au garantat cu bunuri, ele sunt in posesia mea!Astept un raspuns urgent!!!va rog!!!
gazaaa a scris:

pot sa-i dau in judecata si sa depun plangere penala pentru inselaciune?noi am facut un act notarial, ei au garantat cu bunuri, ele sunt in posesia mea!Astept un raspuns urgent!!!va rog!!!

Litigiul este unul civil nu penal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe baza de contract ioanagabriela ioanagabriela Am imprumutat si eu o suma de bani pe baza unui contract de imprumut facut la un notar public de fata cu ambele parti. Termenul de returnare a banilor a ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante razvan_paunescu razvan_paunescu Buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce as putea face sa recuperez o creanta de 20000 eur pt care am obtinut o hotarare judecatoreasca investita cu formula ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie shadow21 shadow21 buna ziua. In urma cu 2 luni am dat cu imprumut suma de 8800e. Tranzactia s-a facut printr-un birou notarial. Detin actul din care rezulta imprumutul insa ... (vezi toată discuția)