precum am spus mai sus eu am testament facut de bunica si tot ea a facut si contract de intretinere dupa ce m-am casatorit , am ceva dificultati cu ea si sotul acum, care este valabil testamantul sau contractul? sau mai are valabilitate testamentul in cazul unui divort? bunica vrea sa rezilieze contractul pt a-mi lasa numai mie, ea mai are o fata care este mama mea si ea are doi copii
va multumesc pt ajutor
...contractul de intretinere revoca tacit testamentul intrucat are loc o instrainare a bunului testat...rezilierea intretinerii nu reanima testamentul...el ramane revocat, insa poate fi intocmit un nou testament/donatie catre dvs...
bunica dvs. va trebui sa deschida o actiune in instanta pt. rezilierea contractului de intretinere .
ulterior daca poate face dovada faptului ca debitorii nu-si indplinesc obligatiile contractuale, va avea castig de cauza si va putea sa incheie un nou contract de intretinere doar cu dvs.
Testment
ernest valentino
In cazul in care o persoana in varsta vaduva, fara copii, fara parinti in viata, etc imi lasa prin testament toate bunurile mobile si imobile plus Contract de ... (vezi toată discuția)