avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anexa 2 intarzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anexa 2 intarzie

Buna ziua,poate cineva sa ma ajute cu un sfat.Vreau sa stiu unde sa ma adresez pentru o reclamatie deoarece firma la care am lucrat intarzie sa imi completeze anexa 2 pentru ccc.Firma la care am lucrat este din Ploiesti cu sediul la Bucuresti,este vorba de Vodafone.Am lasat anexa 2 pentru a o completa de 1 luna,chiar nu e nimeni sa ii traga la raspundere?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:18, 6 Ianuarie 2011
Faceti sesizare la ITM pentru nerespectarea Codului muncii (art.34(5)).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm GYANYNA GYANYNA Vreau sa fac o sesizare la ITM ,pentru ca angajatorul refuza sa-mi elibereze in urma cererilor facute stagiul de cotizare pentru a putea beneficia de somaj.As ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu dinca antoneta dinca antoneta Buna ziua.Problema mea este urmatoarea:am un baiat care a lucrat 2 ani si6 luni la o firma particulara din Timisoara.In luna septembrie 2010 si-a incetata ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere la tribunal ca la itm bucuresti am facut degeaba? florion24 florion24 Am lucrat la o firma de paza din Bucuresti si aveam obiectiv la METRO Ploiesti am fost dat afara conform art 55 lit b pe data de 5 05 2010,cand mi-am ridicat ... (vezi toată discuția)