buna ziua, numele meu este cristina si in urma cu 1 an am avut parte de cea mai urata experienta neplacuta din viata mea,Am fost batuta si talharita de catre un individ si m am capatat cu un deget rupt care la ora actuala este mutilat si nu l pot inchide in totalitate cu toate k am facut kinetoterapie timp de un an de zile.nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu in acele luni si as vrea sa mi o platesca acest individ pt k mi a distrus cariera.as dori sa stiu cam ce suma as putea sa i cer pentru daune morale deoarece l am dat in judecata.astept mesajele voastre multumesc.
dupa cum bine stiti la suma pe care dmv o cereti va trebui sa platiti taxa de timbru si problema e sa va admita suma pe care dmv o cereti , vreau sa spun in ideea in care dmv cereti 10mii de euro iatr judecatorul considera 5 mii......dca tot l-ati dat in judecata banuiesc ca va ve-ti angaja un avocat , este bine sa va sfatuiti si cu dumnealui...
Probleme politie
developer
buna seara,
astazi am fost martor la un eveniment foarte urat. ( sa incep sa povestesc )
in urma cu o zi am avut oameni la munca ptr constructia unei case( ... (vezi toată discuția)