avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... case de la sncfr
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

case de la sncfr

am o intrebare daca ma puteti ajuta multumesc!
am cumparat dela sncfr o locuinta de servici cu terenul de sub casa valabil pe durata constructiei .in curte am 120mp cu chirie si vreau sa cumpar acest teren cum sa fac?
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 17:16, 6 Ianuarie 2011
nu inteleg expresia "cu terenul de sub casa valabil " cum adica valabil. in fine ceea ce cunosc eu despre locuintele de serviciu cfr este ca timp de 5 ani de la achizitionare nu aveti dreptul sa inchiriati casa respectiva. eu cred ca va apartine cu tot cu teren ...dar poate au schimbat procedura intre timp. informatiile mele sunt din 2008 si nu doresc sa va induc in eroare
revin am recitit cu atentie. cu privire la terenul ce-l aveti cu chirie tb sa asteptati sa se scoata la licitatie publica...adik sa stati de capul lor sa va spuna cand mai vand cate ceva si sa va inscrieti. intrucat ati fost chirias al terenului aveti oricum drept de preemtiune. pt detalii contact pe privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren de la mostenitori stelutacata stelutacata Stau intr-o curtea cu mai multi chiriasi care conf.legii 112 au cumparat locuintele in care au stat.Curtea a ramas primariei unde plateam anual chirie.De ... (vezi toată discuția)
Apartament de serviciu necumparat Lari Paduraru Lari Paduraru Pentru un apartament de serviciu primit de la o unitate care acum este in lichidare, care este procedura pentru a putea fi cumparat? Chiriasul a incetat ... (vezi toată discuția)
Preemptiunea spatiului inchiriat suzit200 suzit200 Societatea x inchiriaza spatiul de la societatea y,societatea y inainteaza o adresa cu dorinta de a vinde spatiul chiriasului,dar peste noapte se ... (vezi toată discuția)