avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare vehicul de la leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare vehicul de la leasing

buna seara,
Am un contract de leasing pe persana juridica ptr un atv ,pentru care,la un moment dat nu am mai platit nimic din anume considerente.Acesta mi-a fost luat de firma de leasing.Intrebarea este: exista vre-o procedura standard care trebuie urmata pentru a fi luat vehiculul?Executorul care l-a luat,avea obligatii ptr a demara acest procedeu? trebuia sa primesc notificari sau sa semnez ceva? Va multumesc si astept cu maxim interes raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: djinn , utilizator 11:25, 30 Martie 2011
ce obligatii sa aibe executorul? la ce va referiti? e normal daca nu ati platit ratele sa vi se ia bunul.
Contractul de leasing are titlu executoriu. Totusi, executorul este obligat sa solicite instantei o confirmare a oportunitatii executarii silite. Odata obtinute, executorul poate prelua bunul care face obiectul contractului reziliat. Dvs ar fi trebuit sa primiti notificari de intarziere a platilor precum si notificarea de reziliere a contractului. Mia multe amanunte despre rezilierea si executarea contractului de leasing gasiti pe leasingportal. ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare contractului de leasing reziliat - este posibila? radu.popa radu.popa Buna ziua Este posibila reactivarea unui contract de leasing auto, ajuns in faza executarii silite? Reactivarea - dupa plata la zi a restantelor / ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare teodora g teodora g am avut un leasing financiar, desi am platit restanta nu a vrut sa mai factureze nu a trimis notificare de reziliere utilizatorului si a trimis dupa un an ... (vezi toată discuția)
Executare silita leasing auto draganadrian draganadrian AM un contract de leasing auto ce tocmai a fost reziliat pentru neplata. Mi se cere, azi sa precizez locul unde este masina, altfel spun ca vor demara ... (vezi toată discuția)