avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Daca fostul sot lucreaza in strainatate cu contrcat de munca, as putea formula cerere de chemare in judecata in Romania pentru pensie de intretinere la veniturile pe care le realizeaza in strainatate?
Cel mai recent răspuns: amm_28 , utilizator 19:56, 6 Ianuarie 2011
Da, insa va trebui sa indicati instantei de judecata angajatorul si sediul acestuia, pentru ca prin intermediul instantei sa se comunice veniturile realizate de catre. acesta.
instanta va efectua adresa catre angajatorul din strainatate sa comunice veniturile? daca da, cine se va ocupa de traducerea adresei, daca stiti cum se procedeaza exact?
Cine solicita proba acela se ocupa si de traducere..deci dvs.
Instanta va va pune in vedere dupa ce va incuviinta proba, sa veniti cu traducerea adresei ce va fi efectuata in strainatate.
Angajati avocat.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pensie de intretinere.tatal in strainatate imperia imperia Buna ziua. Am introdus actiunea pentru obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Copilul are 3 ani . Nu am fost casatoriti,am trait in concubinaj ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere isareionela isareionela am divortat de sotul meu,hotararea fiind pronuntata in data de 18 martie,2010. avem 2 minori care mi-au fost incredintati.de mai multi ani,fostul sot lucreaza ... (vezi toată discuția)
Bună seara. acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a ... starlight87 starlight87 Bună seara. Acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a stabilit custodia comună și, de asemenea, plata unei pensii alimentare de 1/4 din venituri. De ... (vezi toată discuția)