avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea locului de munca

lucrez in cadrul soc.de 12 ani.Pana acum 8luni am lucrat intr-un atelier mobil ca srungar.De atunci s-a scos atelierul deoarece era vechi si l-au inlocuit cu un modul mobil dar care nu mai este dotat cu strung.Unul din managerii din Bucuresti a anuntat verbal administratorul sa-mi schimbe functia sugerand o meserie necalificata.Am calificarea de strungar de 28ani.Acum nemaifiind strung ajut colegii ca mec.auto.Ce drepturi am la schimbarea functiei?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 11:50, 7 Ianuarie 2011
Conform Codului muncii, la desfiintarea unui post vi s-a oferit un altul, in limita posibilitatilor firmei.
Dreptul dvs. este de a-l accepta sau nu.
Pentru noul post care vi s-a oferit, nu mai conteaza calificarea si vechimea, atata timp cat nu sunteti angajat pentru calificarea dvs.
nicut adriana a scris (in topic sters la Raspunsuri in comunitate):
Va multumesc pt.raspunsuri totusi la schimbarea functiei au dreptul sa-mi diminueze salariul? Am sesizat calcularea eronata a impozitului pe tichete de masa dar nu cred ca se v-a rectifica ceva

procmarci a raspuns:
Veti fi remunerat conform noii incadrari.
Nu puteti avea salariul unui strungar cat.7 pentru angajarea de muncitor necalificat, chiar daca aveti pregatirea si experianta unui strungar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Pot sa contest orice fisa de aptitudine indiferent de cum este bifata? BalanValentin BalanValentin BUNA SEARA, SE FAC PRESIUNI DE CATRE CONDUCEREA INSTITUTIEI LA MEDICUL DE MEDICINA MUNCII SA BIFEZE ALTFEL DE CUM ESTE IN REALITATE DACA IMI DA APT PENTRU UN ... (vezi toată discuția)
Salariu pentru presedintele de bloc? Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna dimineata. Presedintele de bloc trebuie sa fie remunerat sau nu, atat timp cat isi pune semnatura pe acte, aduce firme pentru reparatii/lucrari/iluminat ... (vezi toată discuția)