avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... comertul ambulant
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

comertul ambulant

As dori sa stiu care este legislatia ce reglementeaza comertul ambulant pe domeniul public.
Ma intereseaza Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti care reglementeaza acest domeniu ( auzisem de HCGMB NR. 288/21.07.2004), insa nu am gasit nicaieri, nici pe site-ul PMB.
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 10:03, 7 Ianuarie 2011
Va pot spune ca este prevazut comertul ambulant in Ordonanta 99/2000 -privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă.

Art. 3. - (1) Prezenta ordonanţă reglementează activităţile din sectorul comercial şi al serviciilor de piaţă privind cerinţele necesare desfăşurării acestor activităţi, structurile de vânzare, practicile comerciale şi regulile generale de comercializare, precum şi sancţiunile în caz de nerespectare a prevederilor acesteia.
f) comerţ ambulant - activitatea de comercializare cu amănuntul realizată prin trecere dintr-un loc în altul, în rulote mobile, standuri mobile, chioşcuri mobile sau în vehicule special amenajate;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sancționat contravențional pentru comerț ambulant dandolar dandolar Buna ziua Am o întrebare legată de vânzătorii ambulanți. Un prieten al meu a fost sancționat contravențional pentru comerț ambulant, respectiv pentru ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat mobila andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este in Ploiesti, iar punctul de lucru nu este ... (vezi toată discuția)
Acord de functionare adcoimpex adcoimpex Sotia obtine venituri din activitatea independenta “ inchiriere de camere in scop turistic”. Anual primim de la AFPM Sibiu decizia de impunere pe ... (vezi toată discuția)