avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere dosar pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere dosar pentru somaj

Buna ziua,intrebarea mea este :daca am fost disponibilizat cu data de 7.12.2010 prin concediere colectiva si nu am primit de la firma angajatoare cartea de munca deorece se afla la scanat la ITM Bucuresti,eu fiind din Cluj Napoca,nu pot depune dosarul de somaj in termenul de 30 de zile,la ce solutie legala am dreptul pentru a nu pierde dreptul de somaj pe luna decembrie.
Va doresc o zi buna,Oliviu Ganceanu.
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 12:00, 7 Ianuarie 2011
Incercati sa depuneti dosarul pt somaj fara sa prezentati carnetul de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca ! coruta coruta Buna ziua. Am nevoie sa ma lamuriti intr-o problema.Am fost angajata a unei firme timp de 3 ani. In 05 noiembrie 2010 mi-a fost adus la cunostinta ca postul pe ... (vezi toată discuția)
Eliberarea carnetului de munca mariusbrancoveanu mariusbrancoveanu Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)
Scanare carnet de munca mihamihaela06 mihamihaela06 Buna ziua, Am fost disponibilizata incepand cu data de 1.04.2011. Am mai lucrat 2 luni la alta intreprindere si apoi am intrat in somaj. Zilele trecute am ... (vezi toată discuția)