avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Psihologie judiciară Criminologie - Victimologie
Discuție deschisă în Psihologie judiciară

Criminologie - Victimologie

N-am vazut vreun topic referitor la acest subiect. Nu este nimeni interesat sa schimbe pareri ? :worthy:
Cel mai recent răspuns: elishepherd , utilizator 14:44, 13 Iulie 2011
In forumul “Psihologie judiciara” se potriveste mai bine subiectul acesta… :)

Au mai fost tentative de discutie… Una aici:

www.avocatnet.ro/content/for...
Daca esti interesat de aceasta ramura a psihologiei iti recomand sa te programezi la o intrevedere cu dl. Camil Tanasescu de la univerditatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti si deasemenea sunt convinsa ca ti se vor parea interesante cartile dumnealui "Metacriminologie" sau "Tipologii criminogene". Eu una as fi tentata sa urmez un master in domeniu. Este de viitor mai ales ca pe fondul schimbarilor bruste si nu mereu pozitive in economie, cultura etc. vor aparea din ce in ce mai multe tipologii de criminali precum si forme de crime. In fine..citeste carile daca esti interesat sau daca iti permiti...University of Maryland :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drapelul sus si randurile stranse! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer care nu oboseste niciodata sa-si schimbe adresa si sa-mi scrie mi-a trimis un link catre o stire \\"[b]INCREDIBIL: Bani cheltuiti pentru defaimarea ... (vezi toată discuția)
Rezistenta impotriva culturii Radu Gabrian Radu Gabrian Un cotidian aparut astazi a cuprins un articol, cred eu determinant ,nu atata prin problematica dezbatuta ,dar mai ales prin realismul si acuratetea ... (vezi toată discuția)
Schizofrenia nu inlatura caracterul penal al faptei in unele tari civilizate godspeed godspeed Inspirata fiind de speta \"hartuire\" de pe forum si a vesnicei mele probleme in privinta reglementarii avand ca principiu de baza \"alegerea raului mai mic\" ... (vezi toată discuția)