avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificat fiscal

As dori sa stiu daca pentru solicitarea obtinerii unui certificat fiscal, necesar pentru vinzarea unui autoturism, legea ma obliga in momentul eliberarii acel certificat ,sa achit impzitul pe anul in curs la bunurile pe carev le am declarate.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: magnectical , utilizator 15:47, 7 Ianuarie 2011
Da, m-am confruntat cu o situatie similara la taxe si impozite sector 5, si mi-au calculat impozitul auto pana la data instrainarii bunului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura radiere cu ocazia vinzari unei masini silesax silesax rog a ma lamuri -daca imi vind masina ce trebuie sa duc la primarie pentru a imi fi scoasa din impozitare (as dori si un link catre legea care specifica acest ... (vezi toată discuția)
Instrainarea unei masini care la impozit a ramas tot la mine.ce pot face? luciamonica luciamonica Acum 2 ani am instrainat o masina.Urma ca in cateva luni sa vina sa obtina CF dar din pacate nu s-a intamplat asa masina ramanand la impozit si Politie tot ... (vezi toată discuția)
Scoatere masina impozit. Adrian63 Adrian63 Am inteles ca s-a schimbat modul de plata a impozitului auto si vroiam sa intreb pentru o masina adusa din strainatate ,trecuta la impozit in aprilie dar ... (vezi toată discuția)