avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa divort

Buna ziua!
Anul trecut in noiembrie am inceput procedura de divort de comun acord, urmat termen este 21 ianuarie, si e posibil sa fie ultimul. Am cazut de acord ca minorul sa ramana in grija mea,problema e asta: avem o locuinta asupra careia nu cadem de acord, sotul vrea sa-mi ofere o suma de bani si sa ramana el cu casa si toate bunurile a caror valoare nu se regaseste in acea suma, eu nu sunt de acord deoarece vreau eu locuinta dar el nu accepta bani de la mn. Ce pot face? sa deschid eu partaj? sa astept sa deschida el? imi ofera instanta dreptul sa i-au eu prima decizie tinandcont ca am minor in ingrijire?
Cel mai recent răspuns: Imparatul , utilizator 17:05, 7 Ianuarie 2011
Chiar daca beneficiaza de OUG 51/2008 si e scutita de taxa de timbru, o va plati cand va dori legalizarea sau ii va fi mentionata in hotararea finala.
Nu va scapa de taxa de timbru. Doar o va amana prin OUG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultatii in cazuri de divort GEORGETA_TEBREAN GEORGETA_TEBREAN Buna seara.Sunt in situatie delicata in familie.As dori sa stiu ce se va intampla in cazul unui divort de sotul meu,ce presupune si ce consecinte are. ... (vezi toată discuția)
Partajul si copilul jericho jericho Asi dorii o lamurire in ceea ce priveste partajarea bunurilor in cazul in care din casatorie a rezultat un copil. Ce ma intereseaza: ce influenta are asupra ... (vezi toată discuția)
Partaj ameliamutu ameliamutu buna ziua As dori sa stiu daca sotul meu deschide actiune de partaj pentru apartament cine plateste cheltuielile de judecata si taxa de 3%? Mentionez ... (vezi toată discuția)