avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... membru intro asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

membru intro asociatie

pot face parte dintr-o asociatie de intrajutorare a copiilor bolnavi ca secretar general daca sunt in concediu pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 22:41, 11 Februarie 2011
Da, conditia principala este sa nu realizati venituri pe cartea de munca.....activitate benevola!Daca doriti mai multe amanunte va invit la sediul Allianz Tiriac -Calea Victoriei!!!
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
Serban Tanase, Consultant asigurari
lupalb13 a scris:

Da, conditia principala este sa nu realizati venituri pe cartea de munca.....activitate benevola!Daca doriti mai multe amanunte va invit la sediul Allianz Tiriac -Calea Victoriei!!!

o asociatie (fiind prin definitie neorientata spre obtinerea unui profit in scopul distribuirii acestuia catre membrii) ARE DREPTUL de a face ANGAJARI CU CONTRACT DE MUNCA, persoanele putand fi remunerate...
deci, de ce ziceti ca trebuie sa fie neaparat voluntar? :stunned: ... chiar m-ati facut curios :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din asociere Daniel_1970 Daniel_1970 Buna ziua, In urma cu ceva timp am infiintat o asociatie a grescatorilor de animale impreuna cu alte doua persoane. Pentru acest lucru am contribuit in mod ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala Crinisor Crinisor Buna ziua, va rog sa imi spuneti: asociatia ce contracte poate incheia, ce colaborari poate avea cu pj/pf? Membrii ei ca sa fie renumerati, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Salarii membrii comitet I0nutz83 I0nutz83 Buna ziua. As dori sa va intreb, in asociatiile din care faceti parte, membrii de comitet sunt platiti sau nu? Intreb pentru ca, tot aud discutii cum ca ... (vezi toată discuția)