avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Specimen semnatura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Specimen semnatura

va rog sa ma ajutati!!!! Cum se ridica un specimen de semnatura din banca? Care sunt pasii? I-am dat specimen de semnatura socrului meu si acum doresc sa-i ridic specimenul de semnatura!
Buna ziua !
In baza unei cereri depuse la acea banca in care solicitati aceasta.
Cu stima !
in baza unei AGA semnate de toti asociatii.
simplu cum i l ati dat asa il si ii luati dreptul de a va reprezenta , mergeti la banca sa va dea documentele de intocmit si sa alegeti probabil pe altcineva sau sa ramana doar cei care figureaza la ei in baza formularelor intocmite.

NOROC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte si renuntare la calitatea de membru ong ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Bună dimineața, doresc să știu care sunt pașii prin care președintele unui ONG renunțăla calitatea de președinte precum și cea de membru, pe de o ... (vezi toată discuția)
Administrator persoana juridica la un srl Andreea.B Andreea.B Buna dimineata, Pentru numirea unui administrator persoana juridica la un SRL de ce acte am nevoie? Specimenul de semnatura il da reprezentantul permanent ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator din functie JustMe1977 JustMe1977 Buna! Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat pentru revocarea unui administrator din functie, inclusiz retragerea semnaturii din banca, banuiesc ca si ... (vezi toată discuția)