avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

dupa moartea mamei mele am deschis succesiunea.Am mostenit-o cota1/1.mi-am intabulat terenurile dobandite prin succesiune.dupa o perioada dorind s-a vand unul dintre terenuri m-am lovit de o problema ,si anume ca una dintre surorile mamei mele nu ma lasat sa vand acel pamant spunand ca este al ei desi nu are nici un fel de act (titlu,cadastru,etc)si alungandu-mi potentialii clienti.ce este de facut tinand cont ca eu am certificat de mostenitor titlu de proprietate si intabulare?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:38, 8 Ianuarie 2011
sa explicati potentialilor clienti ca dvs sunteti proprietarul de drept si de fapt al terenului pe care doriti sa-l vindeti.
buna ziua.
puteti vinde terenul fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Succesiune alany alany Am de facut succesiune dupa parintii decedati(mama de 8 ani si tata de 3 luni),dupa mama mostenesc un hectar de pamant agricol(sunt singura mostenitoare),am un ... (vezi toată discuția)
Succesiune+vanzare/cumparare postas postas Bunicul a lasat mostenire inainte de colectivizare (circa 1950) casa+curte+teren agricol, prin testament, numai unui copil (din 3); ceilalti 2 copii (maturi ... (vezi toată discuția)