avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata

care este procentul de penalizare pt pensie anticipata?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:26, 7 Ianuarie 2011
Pentru pensie anticipata nu este nici un procent de penalizare.In calculul acesteia nu intra stagiul asimilat.La pensia anticipata partial,penalizarea este de 0,75% pentru fiecare luna de anticipare.Penalizarea maxima fiind de 45% pe luna pentru 5 ani(60 de luni) de anticipare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procentul de diminuare a pensiei anticipate partiale lani lani Va rog sa imi comunicati cum se calculeaza penalizarea in cazul pensiei anticipate partial. As vrea sa stiu procentul exact si la ce se aplica ? Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala dobrelucia49 dobrelucia49 buna seara,as dori sa stiu ce perioada se ia in calcul la stabilirea punctului de pensie si cat la suta se acorda la o pensionare anticipata partial.multumesc ... (vezi toată discuția)
Diminuarea pensiei anticipate partiale Simona.Teschere Simona.Teschere Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sper insa sa ma fac inteleasa in cele ce urmeaza .... Este vorba de mama mea, ... (vezi toată discuția)