avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general itm
Discuție deschisă în Contabilitate în general

itm

buna seara am o intrebare,este adevarat ca fiecare societate care are angajati va fi obligata sa angajeze un inspector in resurse umane,odata cu noile schimbari legate de itm???
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 21:07, 7 Ianuarie 2011
Nu am auzit de asa ceva. As fi curios de unde aveti informatia?
pai asa am auzit de la sefa mea si de economistul unei societati.ma gandeam sa imi fac si eu cursurile pentru inspector in resurse umane:D
E discutabil, insa cursurile de resurse umane vi le recomand indiferent de obligativitatea sau nu la ce spuneati mai devreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti... barni barni buna ziua, as avea o problema si sper sa primesc ajutorul dvs.Tocmai am fost transferata la biroul personal si nu prea stiu cu ce sa incep sa fiu la ... (vezi toată discuția)
Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)