avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului daca lucrez de1 an dar lucrez cu jumatate de norma ???
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:53, 7 Ianuarie 2011
Nu conteaza ca lucrati cu norma intreaga sau cu fractiune de norma, veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului popescueugen popescueugen Daca sunt angajat la jumatate de norma si am 1 an lucrat, pot intra in concediu pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)
As putea sa primesc indemnizatia de crestere a copilului? Monik007 Monik007 Buna ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului intrucat am auzit diferite variante si nu mai stiu pe care as putea ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie pentru ccc daca lucrez 4 ore pe zi? AnyMoisa AnyMoisa eu lucrez la o firma dar cu 4ore pe zi.......primesc indemnizatie ? (vezi toată discuția)