avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru cresterea copilului

Daca sunt angajat la jumatate de norma si am 1 an lucrat, pot intra in concediu pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: popescueugen , utilizator 13:51, 18 Aprilie 2016
Nu conteaza ca ati lucrat cu norma intreaga sau partiala, veti putea beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie pentru ccc daca lucrez 4 ore pe zi? AnyMoisa AnyMoisa eu lucrez la o firma dar cu 4ore pe zi.......primesc indemnizatie ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie cc oanap1988 oanap1988 Buna ziua. As dori sa stiu daca primesc indemnizatie CC daca in ultimele 12 luni am lucrat in 2 locuri de munca cu jumatate de norma respectiv 4 ore iar acum 2 ... (vezi toată discuția)