revenire din c.c.c. 2ani
perioana cat am fost in c.c.c. denumirea firmei sa modificat ex:S.C. Credite Finantari IFN S.A. in SC CREDITE FINANTARI S.A., din Istitutie de Credite nebancara in institutie de brokeraj de credite si a schimbat locatia veche in una noua la alta adresa.
Eu cred ca daca postul dumneavoastra mai exista indiferent de denumirea societatii (spuneati ca e aceeasi socitaate, cu acelasi CUI) va trebui sa va reia in activitate, doar sa modifice in carnetul de munca denumirea societatii, printr-un act aditional dus la ITM.
1. La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
2. Nu se face niciun act aditional la c.i.m. in situatia in care Societatea isi schimba denumirea ... nu cred ca trebuie sa existe si acordul salariatilor in aceasta situatie.