avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din concediu pentru creste copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din concediu pentru creste copil pana la 2 ani

revenire din c.c.c. 2ani
perioana cat am fost in c.c.c. denumirea firmei sa modificat ex:S.C. Credite Finantari IFN S.A. in SC CREDITE FINANTARI S.A., din Istitutie de Credite nebancara in institutie de brokeraj de credite si a schimbat locatia veche in una noua la alta adresa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:09, 8 Ianuarie 2011
ati fost notificata pt luare la cunostinta?
Eu cred ca daca postul dumneavoastra mai exista indiferent de denumirea societatii (spuneati ca e aceeasi socitaate, cu acelasi CUI) va trebui sa va reia in activitate, doar sa modifice in carnetul de munca denumirea societatii, printr-un act aditional dus la ITM.
Nu am fost notificata pt. luare la cunostinta.
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
jana24, utilizator
1. La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

2. Nu se face niciun act aditional la c.i.m. in situatia in care Societatea isi schimba denumirea ... nu cred ca trebuie sa existe si acordul salariatilor in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil abm_ot abm_ot Salariata se intoarce din concediul pentru cresterea copilului si doreste acelasi loc de munca, refuzand acelasi post dar la un alt punct de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa concediu maternal ene nina ene nina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat ce trebuie facut daca dupa concediu maternal nu mai vreau sa ma reintorc la vechiul loc de munca. (vezi toată discuția)
Revenire din concediul pentru cresterea copilului jana24 jana24 Buna ziua, As vrea sa stiu daca, dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului, poti fi data in somaj imediat sau dupa o anumita perioada de timp, ... (vezi toată discuția)