In 2007 sotul meu a fost girant pentru seful lui de atunci pentru un credit de 20.000 de lei. Bine inteles nu a putut refuza ,, fiind vorba de sef,,. La momentul respectiv ,, domnul ,, in cauza avea deja 6 credite la alte banci pe care nu le platea si cu toate acestea prin cunostinte a primit si cel de al 7-lea credit:((. De atunci sotul a schimbat locul de munca pentru ca cel in acuza nu ii dadea salariu dar aproape in fiecare luna primeam instiintare de la banca ca sa platim ratele pe care ,,domnul,, nu avea binevointa sa le plateasca. Acum am primit o somatie de plata pentru suma de 13.300 de lei.Am fost la cel in cauza ca sa plateasca si inca el ma amenita pe mine. Are o multime de firme pe care le baga in faliment una dupa alta evitatnd astfel plata datoriilor catre stat si nu numai. A fentat o multime de oameni si totusi este liber si face ce vrea. Noi nu avem pe nume decat o masina si salariile de nimic. Nu stiu ce sa fac:((:((In viata mea nu am fost intr-o situatie asemanatoare. Nu e drept ca eu sa platesc pentru o persoana care face smecherii de genul asta. Nu are pe nume nimic, totul e pe firme(creditul era de nevoi personale ca si persoana fizica)Ajutatima va rog daca exista o portita, nu vreau sa pierd masina pentru care am lucrat din greu( o amarata de dacia) ori sa se faca oprire de salariu la sotul meu pentru ca murim de foame. Eu sunt bugetara cu un salar de 460 lei:((:sorry:
Din pacate este adevarat, asa usor s-au dat credite pe atunci... Am auzit cate ceva de legea falimentului personal anul trecut insa stiu ca erau probleme. A trecut legea prin parlament? Este in vigoare? Daca da spuneti-mi va rog numarul legii ca sa ma uit peste ea. Va multumesc.
pune masina repede pe numele altcuiva pt ca altfel o vei pierde.
Vorbeste cu cel care-l executa si da-i toate detaliile pe care le stii despre acest nenorocit de om. Poate stii cine stie ce si-l gaseste cu una alta....
Cam atat.
In rest, asteptati-va la poprire pe salariu
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Banca - recuperatori
cristiza
in 2007 am luat 2 credite de la 2 banci aveam o situatie f.buna dupa 1an am ramas fara servici timp de un an am achitat bancile din 2008 nu am mai platit doar ... (vezi toată discuția)