Sunt cetatean roman si muncesc in Italia cu acte in regula. Anul trecut a venit la mine sotia mea, ca turist,pt 3 luni.Ea trebuia sa se intoarca in Romania in noiembrie,dar am decis sa ramana cu mine pana in decembrie si sa plecam impreuna in Romania.Dar fatalitate, a fost oprita de carabinieri si expediata in Romania,cu interdictie pe 10 ani. Acum eu sunt in Italia si as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a o aduce aici; poate cu reintregirea familiei e o solutie ? Multumesc mult.
NU AVETI POSIBILITATEA SA O ADUCETI IN ITALIA , DOAR DACA IN ITALIA DESCHIDETI O PROCEDURA PRIN CARE SA CERETI VIZA PENTRU SOTIE SI COPIL PENTRU REINTREGIREA FAMILIEI , O SA PRIMITI REFUZUL, DUPA CARE SA DESCHIDETI
O PROCEDURA PRIN CARE SA SUSTINETI IN FATA AUTORITATILOR ADMITEREA CA REZIDENT PE TERITORIUL ITALIEI MOTIVE UMANITARE(A FOST OBLIGATA SA RAMINA IN ITALIA PENTRU CA IN ROMANIA NU AVEA POSIBILITATEA SA-SI CISTIGE EXISTENTA )
iN MOD NORMAL , DACA ARE INTERDICTIE NU MAI POATE INTR A IN ITALIA LEGAL , NUMAI FRAUDULOS.
Va rog sa-mi spuneti daca mai este necesar ca un certificat de casatorie care este tradus, notificat si apostilat de catre autoritatile romane, sa fie supervizat de catre consulatul italiei, in vederea reunirii familiei?
De asemenea va rog sa-mi spuneti care sunt nr. de telefon la care se poate face programare in vederea reunirii familiei (in conditiile in care celelalt sot locuieste cu drept de munca in Italia); cat si faptul, daca exista posibilitatea obtinerii permisului de munca pe teritoriul italiei, in conditiile in care procedura de reintregire a familiei a fost initiata de catre celalalt sot, fara a fi necesara prezenta mea pe teritoriul italiei.
>