avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUM SA FAC SA CASTIG DIVORTUL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUM SA FAC SA CASTIG DIVORTUL

buna numele meu este florentina am 33 de ani sotul meu a gabat divortul de mine pentu ca am plecat de acasa acum un an de zile pentu ca ma batea si nu ne intelegem bine ,si inpreuna avem un copil de 13 ani si o casa si pamant si doresc sa stiu si eu daca pot sa castig copilul , va rog frumos ajutatima sunt plecata din tara si nu me.am vazut baiatu de un an de zile ..va rog frumos sa imi raspundeti la mesajul acesta:((:((
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:35, 8 Ianuarie 2011
Dupa cum ati lecturat raspunsurile pe care le-ati primit, cred ca va dati seama, ca nu este deloc simplu data fiind situati expusa, sa castigati incredintarea minorului.
Va fi necesar in cadrul procesului de divort sa formulati o cerere reconventionala prin care sa solicitati incredintarea minorului si stabilirea unei pensii in avoarea acestuia.
Nu va ramane decat sa va angajati un avocat, pentru ca va fi o "batalie" pe care singura nu o veti putea duce, sa va "inarmati" cu probe din care sa rezulte ca in fapt ati parasit domiciliul data fiind situatia conflictuala de nesuportat dintre dvs. si sot, ca nu v-ati abandonat copilul , dar v-a fost interzis accesul la el ( aici e de fapt problema mare, pentru ca va fi greu sa dovediti ca timp de un an nu ati gasit nici o posibilitate de a-l lua sau macar de a pastra cumva legatura cu el) si poate norocul si sansa o sa va surada.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia a plecat azi de acasa cu toate bunurile ei si cu cei 2 copii minori de 1 an respectiv 2 ani, fara sa ma anunte denis38 denis38 ...Sotia, a plecat azi cu toate bunurile ei si cu cei 2 copii minori 2 ani respectiv 1 an, fara sa ma anunte...cand am ajuns acasa am ramas surprins, am ... (vezi toată discuția)
Divorþ violeta23 violeta23 Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)
Motive obiecte pt abandon de familie clls clls Daca sotia pleaca de acasa si locuieste, impreuna cu copilul minor, in casa mamei ei, se considera abandon de familie? In cazul divortului, cat se tine cont - ... (vezi toată discuția)