avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat

de trei ani,mai precis de la decesul sotului meu, ma aflu in intretinerea fiicei mele,fiind deci coasigurat la sisemul de asigurari de sanatate...intrebarea mea este..mai am aceasta calitate si ,implicit,mai pot beneficia de serviciile statului gratuit si dupa 1 ian 2011 sau s-a schimbat ceva si eu nu stiu...multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:06, 9 Ianuarie 2011
Nu s-a modificat nimic in acest sens de la 01/01/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Coasigurat lorelena1306 lorelena1306 Sunt casatorita si sunt casnica. Sotul meu lucreaza cu contract de munca. Cum as putea beneficia de serviciile de sanatate gratuite prin intermediul sotului? ... (vezi toată discuția)
Coasigurati persoane fara venituri EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna seara! Am si eu o intrebare. Am fost in somaj 6 luni pana in dec 2014.Incepand cu ian 2015 imi platesc asigurarea de sanatate din mana(pt ca nu ... (vezi toată discuția)