avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariile administratorului...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariile administratorului...

Administratorul blocul nostru are cumul de functii , casier,administrator si contabil pentru care primeste o indemnizatie de 600 ron pentru fiecare in parte
in codul muncii actualizat salariul mediu pe tara este de 670 ron la 160 ore lucrate aceasta insemnand 3.75 ron pe ora
In functia de casier se presteaza 32 ore lunar si cu o indemnizatie de 600 ron rezulta 18.75 ron pe ora , daca inmultim cu 160 de ore rezulta un salariu de 3000 ron lunar .Putem ca asociatie de proprietari sa diminuam indemnizatia de casier la 120-150 ron lunar fara a intra in litigiu cu legea. Dar pentru functia de administrator care are tot 600 ron la 32 ore lunar?
multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:42, 8 Ianuarie 2011
Este angajat cu CIM pentru fiecare din functiile respective?

Interventie moderator
Am rugamintea sa va concentrati toate intrebarile referitoare la subiectul administratorului in primul topic deschis. Pe acesta il voi inchide.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu Acidor_cat2000 Acidor_cat2000 Buna seara, Am o mare nelamurire in ceea ce priveste salariul pe care le-am luat luna acesta pentru luna octombrie 2012. Luna oct. a fost de 184 ore ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 14 zile cu 14 libere Anaj Anaj Buna ziua, va rog daca puteti sa ma sfatuiti in legatura cu calculul salariului pentru angajatii care lucreaza 14 zile cu 14 libere. Am obtinut aprobarea ... (vezi toată discuția)
Despre cartea de munca cristina 4 cristina 4 Buna dimineata, va rog un sfat in legatura cu ce se trece in caretea de munca , in ani 2004 daca a fost secretar cu un salar de 400 ron azi si mai avea si ... (vezi toată discuția)