Locuiesc la primul nivel intr-un bloc de zece etaje.
Am constatat ca administratia mi-a trecut de plata cota parte din reparatia(revizia) de la lift. I-am intrebat daca considera corect acest lucru stiut fiind faptul ca la etajul unu usa de la lift este blocata de cand s-a dat blocul in folosinta. Au spus ca legea lasa spune, ca toti locatarii sa contribuie!!
Cine are dreptate? Trebuie sa platesc si eu reparatia liftului?
Iar pentru scutirea de plata a curentului propriu ascensorului ar trebui sa existe contor special al ascensorului.
Totusi in multe asociatii locatarii de la P si et 1 sunt scutiti de plata lunara a ceea ce inseamna "ascensor", adica service. Cota care revine pe apartament nu este mare si poate fi usor suportata de restul apartamentelor ai caror locatari chiar folosesc liftul.
Interventie moderator
Sa revenim la discutia despre reparatia ascensorului, daca mai aveti ceva de spus.....(?)
In lipsa contorului de energie pentru lift, la noi in asociatie adunarea generala a decis ca apartamentele de la parter si etajul 1 sa plateasca doar 20% din valoarea facturii de energie electrica pentru spatiile comune.
Reparatie lift
castelanul
la reparatie lift cheltuiala se imparte pe apartament sau pe nr.de persoane?cum e mai corect ?si daca se poate ,de ce?
Ar mai fi ceva-se imparte de la et.2 ... (vezi toată discuția)