avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-PLATA CAS?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-PLATA CAS?

SUNT CADRU DIDACTIC TITULAR SI IN 2010 AM INTRAT IN CONCEDIU DE INGRIJIRE A COPILULUI. TOT DIN ACEST AN MI-AM DESCHIS UN PF CU DOMENIUL ACTIVITATI FOTOGRAFICE.INTREBAREA MEA ESTE; IN AFARA DE IMPOZITUL LA FISC MAI TREBUIE SA PLATESC SI LA CAS, CASA DE PENSII SAU ALTUNDEVA? VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 16:31, 8 Ianuarie 2011
Daca sunteti in concediu de ingrijire a copilului nu ar trebui sa realizati nici un alt venit! Realizarea de venituri duce la suspendarea platii concediului de ingrijire a copilului!
Pe langa impozit mai platiti la casa de sanatate, fiind angajat cu carte de munca nu trebuie sa platiti la pensii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal giulyilia giulyilia Buna seara, Sunt cadru didactic titular,angajat cu carte de munca de la 1 sept 2003.La 1 sept 2009 am intrat in concediu fara plata pentru studii ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru crestere copil danic danic Buna seara, Va retin atentia cu urmatoarea problema: O persoana (cadru didactic titular) a muncit neintrerupt in invatamant 8 ani, dupa care care a intrat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de ingrijire copil multescu multescu Buna ziua. Sunt functionar public si ma confrunt cu o problema legata de concediul de odihna.Am revenit din concediul pentru ingrijire copil pe 31 ianuarie ... (vezi toată discuția)