avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general curs fiscalitate si contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

curs fiscalitate si contabilitate

buna ziua ma poate ajuta cineva cu un curs complet de fiscalitate si contabilitate?va rog mult.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 16:50, 8 Ianuarie 2011
In ce sens ? Ce doriti Dvs.de fapt ,o recomandare a unei institutii care organizeaza aceste cursuri ? Sau un curs editat de contabilitate si fiscalitate?

un curs editat
georgiana sima a scris:

buna ziua ma poate ajuta cineva cu un curs complet de fiscalitate si contabilitate?va rog mult.multumesc

pentru ce examene?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea calitatii de expert evaluator Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandeam sa incep si eu niste cursuri de a deveni expert evaluator in domeniul imobiliar si in evaluarea intreprinderilor. Se merita oare? Imi ... (vezi toată discuția)
Instalatii sanitare Ionutra Ionutra Buna.. Spuneti va rog cum As putea obtine diploma de instalator sanitar in citeva zile? Mersi Editat : date de contacr (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane monik monik buna ziua, am auzit de niste cursuri urmate de examen pentru obtinerea calificarii de inspector resurse umane. ce inseamna mai exact aceasta, ce obtii daca ... (vezi toată discuția)