avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un sef bataus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un sef bataus

veneam din delegatie de la caransebes cu echipa.in masina de servici eram 5 persoaneintre care si seful de echipa.Dupa CE e a baut doua peturi de bere cu unul dintre colegi a inceput sa apostrofeze soferul,i-a adus injurii culminind cu aplicarea unei corectii cu pumnul si piciorul.IN TOT acest timp soferul era la volan a lipsit putin timp sa nu ne lovim de ceva.AM OPRIT SI AM DAT TELEFON LA POLITIE DAR POLITIA A SPUS CA NU ESTE TREABA EI,SEFII NU AU RASPUNS LA TELEFON SI NU S-A REZOLVAT NIMIC.SEFII STIAU DE CARACTERUL SEFULUI DE ECHIPA SI NU AU LUAT NICI O MASURA..
Trebuia sa opriti la primul post de politie si sa formulati plangere penala impotriva sefului de echipa.
In momentul de fata este mai dificil sa aveti mari rezultate printr-o plangere penala,desi aveti si aceasta posibilitate.
Incercati sa rezolvati aceasta situatie fie, pe cale amiabila,fie sa reclamati situatia angajatorului ,toti cei care ati fost de fata la cele petrecute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac?!sfat si poate ceva mai mult... remus39 remus39 Buna ziua Incerc sa ies din impas (sper) cu un sfat sau poate mai mult din partea celor care se pricep i la legi si drepturi -- parte la care ma pricep ... (vezi toată discuția)
Schimbare declaratie la politie ? r0bert r0bert Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala Antoaneta2010 Antoaneta2010 Vineri, 04.07.2014, ora 23.30, sotul meu a fost implicat intr-un accident rutier. Mai exact, pe un drum judetean, o basculanta a patruns pe sensul lui de mers, ... (vezi toată discuția)