avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea drepturilor de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea drepturilor de pensie

Un pensionar militar, cu activitate si vechime conform codului muncii dupa trecerea in rezerva, in ce conditii poate cere realcularea pensiei?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:24, 9 Ianuarie 2011
Legea 263/2010

Art. 107
3) Pensia poate fi recalculata prin adaugarea veniturilor si/sau a stagiilor de cotizare, prevazute de lege, nevalorificate la stabilirea acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru stagii realizate dupa pensionare simavio simavio Daca un pensionar lucreaza de 1 an si jumatate cu contract de munca,cam dupa cat timp se poate prezenta la casa de pensii pentru a i se recalcula pensia cu ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei maia1956 maia1956 am primit decizia de pensie la limita de virstra in februarie 2010..........si acuma am constatat ca as mai putea adauga la vechimea din cartea de munca o alta ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie in 2009 Eliza Geambasu Eliza Geambasu Se mai poate face recalculare?Am cotizat 39ani/9luni vechime neantrerupta in munca(asist.medical in spital) (vezi toată discuția)