avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme intre angajat si angajator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme intre angajat si angajator

pe fisa mea de plata (lucrez intru-n hypermarket) apare o rubrica ,,AV NATURA"care imi spune ca am primit o suma de bani ,aceeasi rubrica apare la incaste ca si avans de salariu, mai putin 50 de lei.Nu a stiut nimeni da la resurse sa ma lamureasca , :">poate ma ajuta cineva .Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:36, 9 Ianuarie 2011
poate e doar o eroare.sigur nu se poate repeta plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu nedeclarat Cornel29 Cornel29 Dupa 1 an la firma la care lucrez, in momentul in care am solicitat fisa fiscala am observat ca angajatorul nu a declarat toti banii care i-am primit. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Rotunjirea intretinerii la leu severinvlad severinvlad M-am saturat de zecimalele de la intretinere asa cum cred ca si administratorul s-a saturat de maruntis si locatarii sa tot umble cu monede de 1,5 si 10 bani ... (vezi toată discuția)