avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJAT FÃRÃ CONTRACT DE INDIVIDUAL MUNCÃ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJAT FÃRÃ CONTRACT DE INDIVIDUAL MUNCÃ

În luna mai 2010 m-am angajat la un tip care avea o maşină pentru taximetrie. Mi-a spus să-i aduc copiixerox după: buletin, permisul de conducere şi atestat. Proprietarul maşinii a plecat în voiaj, iar eu nu am apucat să semnez niciun contract individual de muncă. Pe data de 7 ian. 2011 m-a sunat şi m-a anunţat că s-a încheiat colaborarea dintre noi. Ce mă sfătuiţi să fac în acest caz ?
Cel mai recent răspuns: doina136 , utilizator 19:46, 9 Ianuarie 2011
Daca aveti dovezi ca ati lucrat pentru acea persoana, atunci il puteti actiona in instanta pentru a va fi recunoscuta acea perioada ca vechime in munca.
Dacă merg la ITM şi le explic ce am păţit o să am cumva probleme ?
Dvs nu o sa aveti probleme, ci cel care v-a angajat si nu v-a intocmit c.i.m.
Mulţumesc pentru sfaturile pe care mi le-aţi dat şi pentru promptitudinea cu care mi-aţi răspuns.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa recuperez ... dr_agosh82 dr_agosh82 Buna ziua Ce sanse am sa recuperez banii de la o asociatie pentru protectia animalelor la care am lucrat timp de 4 luni dar nu am fost platit decit 2 luni, in ... (vezi toată discuția)
Angajare fara contract de munca crinavasile crinavasile Buna ziua! Am o mica problema la un nou loc de munca! In data de 08.03.2013 am fost sunata de o firma de mobila pentru postul de consilier vanzari, in urma ... (vezi toată discuția)
Fara carnet de munca de aproape 2 ani. pot sa-mi actionez seful in instanta? Cipristar Cipristar Buna ziua! As dori sa ma ajute si pe mine cineva cu ceva sfaturi....daca se poate! Lucrez la o societate comerciala din Bucuresti din luna 08-2009 iar seful ... (vezi toată discuția)