avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in impas
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in impas

buna seara.sunt pfa,iar sotul meu lucreaza.sunt coasigurat la casa de sanatate prin el.trebuie sa-mi platesc si eu individual la cnsas?am pfa-ul de 5 ani si pana acum nu am platit,dar s-au schimbat legile si nu stiu cum trebuie sa procedez in continuare.multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 22:44, 18 Ianuarie 2011
cum puteti spune ca la 400lei venit ,platesti 2000lei CASS?
nu mai dezinformati oamenii!
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
popescu ortenzia, utilizator
popescu ortenzia a scris:

cum puteti spune ca la 400lei venit ,platesti 2000lei CASS?
nu mai dezinformati oamenii!

Incercati sa cititi despre ce-i vorba. Daca cineva nu a platit sanatate si trebuia sa plateasca si daca s-ar merge la salariul minim care a fost in fiecare an iese 400 RON / an * ultimii 5 ani de prescriere->2000 RON La astia se adauga penalitatile care ar fi inca pe atata ...
Cine a fost PFA si a fost coasigurat poate scapa daca nu fac astia verificarile incrucisate cum trebuie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate chance1 chance1 Buna ziua! Am inteles ca fratele meu (fara loc de munca, care se afla in intretinerea mea)nu poate fi coasigurat in sistemul public de sanatate. Daca ar ... (vezi toată discuția)
Contributia cas in cazul in care am si venituri din cedarea folosintei bunurilor danielamaria danielamaria Buna, am aflat ca trebuie sa platesc ca persoana fizica (nu pfa) 5,5% din veniturile din chirii la asigurarile de sanatate . Este o suma destul de mare avand ... (vezi toată discuția)
Contributie cnas Floryns Floryns Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de contributiile catre CAS, CNSAS, contributiile catre stat si voi incepe cu problema principala. Am 23 de ani, ... (vezi toată discuția)