avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... servicii securitatea munci
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

servicii securitatea munci

Daca am urmat cursuri de SSM imi pot deschide un PFA pentru a profesa meseria de inspector securitatea muncii, sau am nevoie de atestat? Daca da, care sunt conditiile pentru atestat?
Multumesc anticipat....
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:53, 9 Ianuarie 2011
In mod cert,in baza acelui certificat de calificare ,puteti functiona ca persoana fizica autorizata.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este nevoie,pentru ca acest certificat este emis de catre Ministerul Muncii,iar examenul de absolvire este certificat de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sunt economist de profesie,as vrea sa fac cursul de ... mioarailina mioarailina Buna ziua,sunt economist de profesie,as vrea sa fac cursul de SSM si PSI si sa imi fac ulterior un PFA cu aceasta activitate.respectiv inspector SSM si PSI ... (vezi toată discuția)
Tehnician topograf chiorean vasile chiorean vasile Buna ziua ,va rog urmatoarea informatie: -daca urmez cursurile de formare profesionala tehnician topograf-am dreptul de-a ma autoriza ca si activitate ... (vezi toată discuția)
Pfa abilitat in domeniul ssm ankabv ankabv Ma intereseaza daca se poate sa obtin abilitarea in domeniul SSM doar pe baza unei adeverinte sau a fisei postului. Am vechime de 4 ani in domeniul SSM dar pe ... (vezi toată discuția)