avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... persoana neasigurata sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

persoana neasigurata sanatate

daca nu ai asigurare trebuie sa platesti consultatiile sau in caz de spitalizare,trebuie sa platesti spitalizarea?chiar daca parintii si fratii sunt asigurati?
Cel mai recent răspuns: floare _de_ colt , utilizator 20:17, 9 Ianuarie 2011
daca aveti peste 26 de ani veti plati spitalizare, consultatii.
aveti posibilitatea de a va asigura
Coasigurati pot fi sotul,sotia si parintii aflati in intretinerea persoanei asigurate.
Exista categorii de persoane asigurate fara plata contributiei,cum ar fi cei care urmeaza o forma de invatamant,cred ca la acest aspect s-a referit gi_jane2(varsta de 26 de ani).

Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
floare _de_ colt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara persoane in intretinere vs coasigurati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la persoanele aflate in intretinerea unui salariat. In Codul Fiscal sunt mentionate persoanele care se pot afla in ... (vezi toată discuția)
Coasigurati si persoane aflate in intretinere - diferente irina_iris_19 irina_iris_19 explicati-mi si mie diferenta dintre cele 2 categorii!daca e coasigurat nu e automat aflat in intretinere?pe decl 112 se trec coasiguratii in baza ... (vezi toată discuția)
Coasigurare medicala vladuta vladuta Poate o fiica sa fie coasigurata mamei pensionara,fiica neavand venit? (vezi toată discuția)