avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa deschid un anticariat,va rog .....un mic ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa deschid un anticariat,va rog .....un mic ajutor !

Va salut,sunt colectionar si membru in Societatea Numismatica din Romania,ideea este ca doresc sa deschid un anticariat ,atat online cat si intr-un spatiu pe care il detin.Doresc sa ma axez pe carte veche,tablouri,icoane,numismatica ....etc.Va rog sa-mi spuneti care sunt modalitatile si pasii pe care trebuie sa-i urmez.Multumesc pt. ajutor !
Cel mai recent răspuns: coman cristina , utilizator 17:46, 10 Ianuarie 2011
daca doriti sa il deschideti ca pfa atunci mergeti la registrul comertului ,acolo va va spune ce acte va trebuie.Succes!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce am nevoie pentru a deschide un magazin Paula1429 Paula1429 Buna ziua, Pe viitor as vrea sa deschid un magazin cu diferite produse (ex. Produse de bucatarie,baie,camera,haine) O parte din ele le v-oi comanda de pe un ... (vezi toată discuția)
Pfa PENCIUC NICULAI PENCIUC NICULAI Buna ziua, Am o rugaminte la cei ce-mi pot raspunde: M-am gindit sa-mi deschid un PFA si vreau sa stiu daca pot activa in comert cu un chiosc in ... (vezi toată discuția)
Sala de box-fitness Mc Flow Mc Flow Salut,vreau sa deschid o sala de box,puteti sa imi spuneti care sunt pasi care trebuie urmati? (vezi toată discuția)