avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Infatisare proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Infatisare proces

Buna ziua,

Am inaintat actele pentru a da in judecata fosta companie angajatoare, pt ca nu mi-a trecut in cartea de munca salariul minim pt cei cu studii superioare, desi jobul necesita stusii superioare. Infatisarea o sa fie in februarie. Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce se va intampla, cu ce sa ma mai pregatesc, pentru ca nu am nici cea mai vaga idee.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:27, 11 Ianuarie 2011
Societatea are obligatia sa depuna intampinare cu cel putin 5 zile inante de termen sau cel mai tarziu la primul termen.

Verificati din timp daca au depus intampinare (atentia, cam cu 7 zile inainte de termen dosarul va pleca din arhiva si nu veti mai avea posibilitatea sa-l studiati).

Daca se depune intampinare la termen, solicitati instantei sa va acorde un termen pentru a lua la cunostinta.
sa va prezentati pentru eventuale precizari si sa va pregatiti orice probe care sa sustina cererea dv.
Va multumesc.
in functie de intampinare vedeti ce probe solicitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in fata instantei ContSters254006 ContSters254006 Buna seara! am contestat in instanta un proces verbal intocmit de ITM, ca urmare a unui accident de munca, soldat cu decesul unei persoane. la infatisarea ... (vezi toată discuția)
Legat de intampinare ContSters134600 ContSters134600 Buna ziua Sunt in litigiu cu angajatorul pt.recalcularea salariului, eu fiind reclamantul. Am avut primul termen astazi. Pana ieri angajatorul nu depusese ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)