avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sursa de venit dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sursa de venit dupa somaj

Buna z!iua! Va rog mult,daca cineva ma poate lamuri ce sursa de venit (nu vorbesc de angajare,pentru ca n-a gasit!) ar exista,oricat de mica,ce posibilitati de venit social,sau altceva ce se da ,daca exista ceva dupa primirea somajului ?Ce acte ar fi necesare si unde sa se adreseze? Mentionez ca e vorba de un barbat de 52 ani.inginer utilaj , care a primit somaj pana in DEEMBRIE 2010.Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:24, 10 Ianuarie 2011
Sa se adreseze primariei de care apartine sa vada daca va putea beneficia de ajutor social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor ajutor social sau orice alta forma de ajutor CiuciudauMarinela CiuciudauMarinela Buna seara, Am urmatorul caz: parintii mei, in varsta de 59 de ani nu au niciun venit (salar,pensie,somaj,ajutoare sociale,etc), iar tatal meu mai are 2 ani ... (vezi toată discuția)
Somaj sau nu? kala kala buna, ma numesc Calin si am fost angajat al cai ferate ntimp de 20 ani( intrerupt doar de stagiu militar), pana in anul 2007 cand am intrerupt contractul de ... (vezi toată discuția)
Angajat cu contract in italia - beneficiez de ajutor social acolo sau trebuie sa platesc contributiile in tara? diodora63 diodora63 Lucrez în Italia,sânt rezidentă si am un contract de munca pe perioadă nedeterminată de 25 de ore pe săptamână.Prima întrebare: după 7 luni de lucru ... (vezi toată discuția)