rog indrumare.Intr-un dosar,fond funciar instanta de fond a dat o solutie favorabila subsemnatului.Partea adversa a cerut recurs.La primul termen s-a prezentat o persoana care a pretins ca ii este fiu si a prezentat certificatul de deces.Presedintele de sedinta i-a cerut ca la urmatorul termen sa aduca anexa cu mostenitorii.La al doilea termen nu s-a mai prezentat nimeni din posibilii mostenitori si a fost suspendata judecata.Mai este putin si se epuizeaza un an de la suspendare.Nu sunt indicii ca mostenitorii partii adverse vor cere continuarea procesului ceeace da nastere la mai multe intrebari dupa cum urmeaza:1)daca nu cere nimeni continuarea procesului eu pierd avantajul care mi-l da sentinta instantei de fond?2)Sentinta instantei de fond era ca eu sa primesc niste teren.In asemenea situatie eu mai beneficiez de prevederile sentintei sau trebuie sa actionez iar in judecata daca nu o fac in termen de 1 an de la suspendare?3)Este in avantajul meu sa cer continuarea procesului daca eu sunt multumit de decizia instantei de fond?.Rog un raspuns urgent si competent pentru a nu pierde un drept castigat.Va multumesc.